Palvelumme

kolarikorjaukset_testikuvaKorjaukset ja peltityöt

Pellit lommolla? Kori mutkalla? Ei hätää, meillä on tarvittava osaaminen ja työkalut! Autorobot varustettuna korinoikaisupenkillä auttaa vaativiin vaurioihin. Alumiiniin sekä pellin pintaoikaisut hoituvat ammattilaisen varmuudella.

 

kolarikorjaukset_maalauksetMaalaukset ja pintakäsittelyt

Jännittääkö, näkyykö kolarikohdassa maaliraja? Pelko pois! Käytössämme on nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä Saico maalauskammio nosturilla. Nosturi helpottaa kiinteiden osien maalausta, kun ne saadaan nostettua oikealle työkorkeudelle. Lopputuloksen kruunaa hyvin tehdyt pohja- sekä kiillotustyöt.

 

led_solutions_ulkonaytotMuovikorjaukset

Ottiko puskuri osuman, tuliko kuoppa vai halkeama? Puskurin pienet ja suuremmatkin vauriot on korjattavissa. Oikeilla lämmitystekniikoilla puskuri oikaistuu helposti ja näyttää taas uuden veroiselta.

 

 

led_solutions_urheilunaytotLasinvaihdot

Nasta lasiin ja lasi halki? Kauttamme saat uuden lasin nopeasti ja edullisesti. Käytämme sekä merkkikohtaisia tarvikelaseja (Suomalainen IHD Glas) tai asiakkaan halutessa alkuperäisiä merkkilaseja.

 

 

led_solutions_katuvalotRuostevauriot

Tuliko katsastuksessa hylky ruosteen vuoksi? Avaamme ja korjaamme auton kuin auton, jotta ruoste saadaan pois alustasta. Näin saadaan tekniikastaan kunnossa olevalla autolle mukavasti lisää käyttövuosia.

 

 

kolarikorjaukset_entisointiEntisöinnit

Haluatko autovanhuksesi uuteen loistoon? Onko autoprojektisi jäänyt polkemaan paikoilleen? Olemme rakentaneet ja korjanneet useita autoja eri vuosikymmeniltä. Nyt tämä kokemus on sinun käytettävissä!

 

 

kolarikorjaukset_varinvaihtoVärivaihdot

Onko autosi maalipinta haalistunut tai onko se vain muuten tylsä? Meiltä löydät n. 5000 eri värivaihtoehtoa, jolla autosi hymy näyttää taas uudelta. Myös jälleenmyyntiarvo nousee…

 

 

kolarikorjaukset_sijaisautoSijaisautopalvelut

Tarvitsetko autoa kun omasi on korjattavana? Meiltä löytyy ongelmaan ratkaisu heti hallin pihalta. Jätä oma autosi meille korjattavaksi ja lähde sijaisautolla eteenpäin. Tehdään korjausajasta joustava ja helppo!

 

ppg_logo  spies_hecker_logo

Log in